Visie Over Aalberts Staat Nog steeds

Gelet op het koersverloop van Aalberts op dagniveau, merk ik veel hints uit de markt op dat mijn visie over Aalberts nog steeds staat.

Mijn visie is dat Aalberts binnen nu twee maanden de € 38,00 zal opzoeken. Ik maak dat uit op de nu te lijken ontstaan kop- en schouderpatroon op dagniveau. Ook merk je bij koersdalingen dat de participatie groter is dan bij de koersstijgingen. Die participatie uit zich in volumeverloop die bij de koersbewegingen wordt geregistreerd.

Op basis van bovenstaande indicaties uit de markt heb ik mijn put-positie in Aalberts uitgebouwd met 5 stuks erbij.

Wat heb ik goed gedaan

Wat ik goed gedaan heb is:

  • Blijven vertrouwen op mijn ervaring en analyses
  • Mijzelf herkennen wanneer ik hebzuchtig wordt en wanneer ik bang wordt
  • Behalve mezelf herkennen bij angst en hebzucht, weet ik ook meer en meer grip op mezelf te houden en niet plotseling te handelen
  • Nadat ik heb geschreven heb ik mijn positie aangepast (uitbouw van de optie-put-positie). In plaats van zomaar op emotie te gaan handelen