Schrijven Met Risico Op De ABN 20

Na de expiratie van de februari 2017 series afgelopen vrijdag is mijn margin-ruimte volledig vrij komen te vallen. Daarmee moest ik dus weer eens gaan shoppen naar punten van koersvorming waarop ik opties kan gaan schrijven.

ABN > > Liever Op De 19 Euro

Gelet op het risico en eventueel verloop van de koers van ABN heb ik 4 put opties geschreven op de 20 Euro. Mijn voorkeur was 19 Euro, maar daar viel wat minder te halen en daarom heb ik een klein risico genomen om de puts te schrijven op 20 Euro. De steun, voorzover ik heb kunnen beoordelen, bevindt zich nou eenmaal rond de 19 Euro.

Ook ben ik niet helemaal overtuigd van de huidige kracht van de stijging die gaande is. Ik kijk dan ook niet raar op als de koers richting de 20 Euro gaat en zelfs steun gaat zoeken op de 19 Euro. Wanneer dat gaat gebeuren moeten we even aankijken.

Expiratie is in ieder geval in april 2017