Niet zo lang geleden was ik erg ziek

Niet zo lang geleden was ik erg ziek. Op een onverklaarbare wijze zweette ik elke donderdag-avond als een gek (gewoon een waterval) en dat liep wel eens door tot zondag-avond. Alleen in de avond en nacht overigens. Soms starte het wel eens op dinsdagavond.

Ik had het dan super-heet, en ik had een gigantische drang om met dames interacties te hebben. Het was niet de beste tijd van mijn leven……….Een drang overigens waar ik gehoor aan MOEST geven.

Ik naar de huisarts en deze kon geen diagnose bepalen………..wat te doen…….Dus doorverwijs naar het Academisch ziekenhuis en veel onderzoeken en specialisten verder was de diagnose:
“Ja meneer Ganga u bent een bijzonder geval…… we weten het niet……u zult er mee moeten leven”.

Teleurgesteld en vastberaden om een oplossing te vinden ging ik verder. Mijn ziektebeeld begon mijn leven te beïnvloeden:
– Kinderen werden verwaarloost
– Mijn moeder krijgt minder aandacht
– Mijn vrienden zagen mij nauwelijks meer
– Omzet van mijn bedrijf begon af te nemen
– Ik viel onvrijwillig af
– Ik ging vaker naar de kapper, liet elke week een manicure doen, periodiek naar de Waxbar
– Ik ging duurdere geurtjes kopen
– Mijn garderobe gooide ik om

Niet te filmen wat is dit toch!!!

Wanhopig sloeg ik alternatieve wegen in. Naar aanleiding van een kleine briefje door de brievenbus, je kent het wel:
Prof. PlusKwaboe “Het Medium met Veel Ervaring”. Een echte Afrikaan, bla, bla, occulte werkzaamheden. Bla, bla

Direct 100% resultaat binnen 48 uur. >> 06 55524711

Uit wanhoop contacte ik Prof. PlusKwaboe. Ik mocht langskomen…………………….Ik bel aan bij Prof. PlusKwaboe, een dame van onder de 20 doet de deur open………..schaars gekleed………ik naar binnen……..shit wat is het heet hier (dacht ik)……………

We lopen door de slecht belichte met zwart/rode accenten gang. Door de schaarsgeklede dame begeleid naar een deur. Zij klopt aan………op een teken doet ze de deur open en ik wordt naar binnen geleid. Zij ging niet mee overigens.

Ik zie daar een Afrikaanse man zitten. Hij stelt zich voor als Prof. PlusKwaboe. Eerste vraag: “Heb je contanten bij je?” (Deze gozer praat wel verdraait goed Nederlands dacht ik). Ik “Ja, heb ik”.

Goed, ik leg het probleem uit aan Prof. PlusKwaboe. Hij kijkt mij aan na mij gehoord te hebben. Hij kijkt mij doordringend aan……..stilte………….

Hij grijpt langzaam naar zijn binnenzak (ik denk: “Shit wat gaat er gebeuren”), hij pakt de contanten die ik hem gegeven had en geeft het aan mij terug.

Ik denk: “Wat gebeurt hier dan?”. Hij zegt:
“Meneer Ganga u bent niet te genezen.” Ik slik.

Er heeft zich een virus in u genesteld. Het is het zogenaamde S-virus. Rond het jaar 1200 van Afrika via de Slavenboten naar ZuidAmerika gebracht en nu in Europa gemanifesteerd.

Ook wel genaamd de Salsa-Virus. Ik ga u niet kunnen helpen Meneer Ganga……………Tot ziens.