Macaroni met Tomatensaus

  • 2 zakken Bertolli pastasaus piccante of welke jij lekker vind.
  • ah eigen merk rode pesto
  • 1x 400gr italiaanse groentenmix
  • 1x 300gr gekruid kipgehakt
  • parmezanse geraspte kaas parrano
  • 500gr macaroni ongekookt

bereiding:

  1. hapjespan beetje olie verwarmen. Hierin het kipgehakt gaar, los en beetje bruin bakken.
  2. toegeven: knoflook geperst, zwarte peper, piment korrels, laurierblaadjes, 2 tot 3 volle theelepels rode pesto
  3. als alles beetje gaar is, de gemengde groenten toevoegen, goed omroeren. Beetje gaar laten worden.
  4. pastasaus toevoegen en op zacht vuur laten. koken

macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *