Anda Aloe

  1. eieren hard koken
  2. aardappelen schillen, in stukken snijden en in water koken tot ze iets zachter zijn (niet te zacht)
  3. ui en knoflook pellen en fijnsnijden
  4. als de eieren hardgekookt zijn, pellen en in de pan met een laagje olie de eieren bakken tot ze een krokant laagje aan de buitenkant hebben. Let op: blijven roeren terwijl de eieren bakken, anders ontploft het eiwit
  5. als de eieren klaar zijn, de eieren uit de pan en olie halen. In deze achtergebleven olie de ui en knofloof bakken. Toevoegen: 2 groete eetlepels massala, chilipoeder, tomatenpuree, 4 pimentkorrels, 3 laurierblaadjes. Dit geheel even opbakken.
  6. Aardappelen uitgelekt toegevoegen (dus zonder het kookvocht) en wat zout. Alles omroeren en een paar minuten met gesloten deksel op zacht vuur laten koken. Tot de massala goed in de aardappelen is getrokken.
  7. Gebakken eieren toevoegen, goed omroeren. Nog een beetje zout. Water toevoegen naar behoefte. En als alles goed ingetrokken is en het water pruttelt. Wat gedroogde peterselie toevoegen.
  8. Klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *